leflet med strupesang på det aller høyeste nivå! Tete har hatt en drømmeuke, vi har fått Brekkhuv og Nettsjef Lars har fått brev fra Tottenham. Løkberg forteller om å spille for annerledesklubben Ranheim, om den gangen han bygde Ranheim-garderoben med et kjøkken fra ikea og om livet som bankansatt med en Eliteserie-jobb på si'. Han deler ellers en rekke historier fra et langt og rikt fotballiv. Lars forteller oss alt du trenger å vite om financial fair play, alt du trenger å vite om verdens dyreste fotballspillere og alt du ikke trenger å vite om diverse britiske energidrikker. Claus setter opp sitt All time drømmelag fra Southampton, Tete har løst et mysterium, og Nettsjef Lars er innom med noen nydelig historier fra breddefotballen. Last ned   Publisert.10.17  Del på Facebook Del på Twitter.

Videos

Norsk deilig fitte.

Tone: Paradise hotel sesong 4 deilige norske damer

Tom forteller om å brekke ryggen, om å knuse garasjeruter, om å bo på rom med Eidur Gudjohnsen og om når han skal flytte hjem til Tromsø. 96 - Freddy Dos Santos. Ingerid hyller også en rekke TIL-legender og avslører sitt favoritt-banneord. Med ønsker om en god jul fra alle oss i Heia Fotball. Neste uke er vi tilbake i 110 kilometer i timen, med bånn gass og fullt EM fokus. 140 - Steffen Iversen - Del 1 (Del 1) Ukas gjest har Wikipedia-side på 26 forskjellige språk. Sven har satt verdensrekord i forkjølelse, ubehag i nedre del av magen frekke filmer Tete blir smittet og Nettsjef Lars leverer fantastiske historier fra. Sommerhilsen fra Sven, Tete og Nettsjef Lars. Claus forteller om levd liv på og utenfor fotballbanene. Ukas gjest er mannen bak TV2s siste store podkastsuksess, Kasper Johan Wikestad.

Paradise hotel sesong 4 deilige norske damer - Hvordan Ha

Oslo thai massage chatroulette sweden 127 - Erik Mykland del 2 (Del paradise hotel sesong 4 deilige norske damer 2) Ukas gjest er en ganske liten, men veldig stor fotballspiller! Han er fotballspiller, menneske, skihopper, norgesmester og kaptein. Vi har sett tidenes villeste fotballkamp, snakker om Lord Bendtner og får historier fra breddefotballen signert Nettsjef Lars. En legende - intet mindre. Heia Fotball kårer han dessuten nå til tidenes beste Gursken-spiller. Og kan det stemme at Sven og Tete nå avslutter ryddediskusjonen? Ingerid forteller om da hun så Maradona i Buenos Aires, om da hun prøvde å intervjue Tom Tvedt og selvfølgelig om da hun og Lars Berger var i Sapporo. Vi har begynt å holde foredrag og Nettsjef Lars er innom med en meget kuriøs sak fra breddefotballen! Vi diskuterer også serieinnspurten i England, breddeklubben Follo og kårer årets lag i Premier League.
Erotiske blader tone damli aaberge sexy Sex massage tone damli aaberge utro
Erotiske damer intim massasje oslo 881
Thai massasje oslo happy ending naken massasje 966

Videos

Amateur cheating wife fucking stranger in a hotel 2/5. I Heia. 13 har vi besøk av en verdensrekordholder, dere. Krimforfatteren og mannen med en av landets beste jobbyer, Hans Olav Lahlum.

på Paradise hotel sesong 4 deilige norske damer

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert